Het team van Quest Forecast

 

Hugo Kooiman

Hugo Kooiman

Oprichter en eigenaar

Hugo leidt het team van Quest Forecast. Hij is Chartered Financial Analyst (CFA®) en heeft jaren ervaring met het bouwen van financiële modellen, eerst bij het telecomteam van ABN Amro Capital en later vanuit zijn eigen bedrijf Fevenue, dat systemen bouwt voor onder andere de RVO en voor Blackrock Inc. In Quest Forecast komt al zijn kennis en ervaring samen.

Erwin Snijders

Erwin Snijders

Architect en Lead Developer

Als architect en lead developer zorgt Erwin dat de ideeën van Hugo geïmplementeerd kunnen worden. Hoe complexer hoe leuker. De vele honderden brainstormsessie hebben tot Quest Forecast geleid.
Na zijn studie Technische Informatica heeft Erwin aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van resource planning, business workflows en gezondheidszorg.

Lysanne van der Voort

Lysanne van der Voort

Lead Design & UX

Als designer is het aan Lysanne om de ideeën van Hugo en de wensen van de gebruiker te vertalen in een gebruiksvriendelijk product. Haar jarenlange ervaring als digitaal product ontwerper en innovatie strateeg kwamen in verschillende vormen van pas in dit team.

‘Quest is een erg uitdagend en leuk product om aan te werken.’

Iratxe Florez

Iratxe Florez

Operational manager

Van Spaanse afkomst met een achtergrond in taal onderwijs is Iraxte op haar 28ste in Nederland komen wonen en haar IT carrière begonnen in Support. Ze is doorgegroeid in business consultancy en support management. Bij Quest Forecast zorgt ze dat het platform de beste performance levert en kan doorgroeien in vernieuwende functionaliteit middels waardevolle feedback van klanten.

 

Martin de Bie

Martin de Bie

Strategisch adviseur

Martin is adviseur innovatie bij 216 Accountants, maakt deel uit van de Accounttech-beweging en is bij twee Europese accountancy lobbyorganisaties strategisch adviseur op het gebied van innovatie. Hij is daarnaast verbonden aan de Raad van Advies van Quest Forecast. De focus van Martin is erop gericht dat Quest Forecast van nog meer toegevoegde waarde kan zijn in de data gedreven dienstverlening binnen de accountancy.

 

Wout Schouten

Wout Schouten

Productmanager

Wout werkte in verschillende rollen voor media in Techniek, Chemie, ICT, Financiële Dienstverlening en Communicatie. Het is de taak van Wout om alles op rolletjes te laten verlopen zowel tactisch als strategisch.
Door zijn gestructureerde manier van werken en ervaring met ICT projecten / oplossingen bewaakt hij de samenhang en zorgt ervoor dat alle processen op elkaar aansluiten.

Dennis Melet

Dennis Melet

Software Developer

Als software developer gaat er geen dag voorbij dat je niet leert en jezelf kan uitdagen. Dat is ook de reden waarom Dennis dit vak zo leuk vindt. Met een aantal van deze teamleden heeft hij eerder intensief samengewerkt aan online producten in verschillende branches en samen met hen zet hij deze kennis nu in voor Quest Forecast.

Rob Oorlog

Rob Oorlog

Architect en Lead Developer

Rob is de full stack developer, die applicaties van A tot Z ontwikkelt en ook dev-ops werkzaamheden verricht. Hij heeft gewerkt aan complexe IT-toepassingen in verschillende branches en samen met het team van Quest Forecast werkt hij nu ook aan nieuwe, innovatieve toepassingen voor de financiële branche.

Bert van Loon

Bert van Loon

Strategisch adviseur

Bert bekleedde diverse functies in sales, marketing en business development. In 1997 lanceerde hij zijn eigen strategie- en conceptpraktijk. Bert zorgt dat business en creativiteit de handen ineen slaan om klantgeluk te creëren. Hij helpt Quest Forecast om haar de marketing- en salesdoelstellingen te realiseren.